Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Binlerce Vatandaş Hep Birlikte İftar Açtı

Binlerce Vatandaş Hep Birlikte İftar Açtı

Piri Reis Kültür Merkezi önündeki alana kurulan İftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından haftanın dört günü farklı mahallelerde gerçekleştirdiği iftar sofrası, 22 Mayıs Salı günü Piri Reis Kültür Merkezi önündeki alanda kuruldu. Yunuskent, Ahmet Yesevi, Ziya Gökalp ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar sofrasına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlara Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er ve Ak Parti Milletvekilleri adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Avlu Mutlu iftar saati öncesi hayırlı iftarlar diledi.

İftar Sofrasına Katılım Her Yıl Artıyor

Geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında her yıl katılımın daha da arttığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Amacımız Karaman’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı mahalle iftarlarında aynı sofrada buluşturmak. Haftanın dört günü; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri tertip ettiğimiz iftar sofraları tüm mahallelerimizi kapsayacak şekilde planlandı. Her yıl katılım artıyor ve mahallelinin birbiri ile buluşma heyecanı ve isteği bizleri çok memnun ediyor” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık