Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Milletvekili Adayı Melekhan Kavas Seçim Çalışmalarına Başladı

Milletvekili Adayı Melekhan Kavas Seçim Çalışmalarına Başladı

Saadet Partisi Karaman Kadın Milletvekili Adayı Melekhan Kavas seçim çalışmalarına hızlı başladı.
  Saadet Partisi Milletvekili Adayı Melekhan Kavas Özel Karaman Uyum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin tertip ettiği Güzel Sanatlar ve Resim Sergisini ziyaret ederek öğretmenlerden bilgi aldı.
Melekhan Kavas "tüm engelli kardeşlerimizi seviyor ve önemsiyoruz. Onlara değerli olduklarını hissettirmek, engellerini aşmada yardımcı olmak için elimizden geldiğince destek vermeliyiz. Unutmayalım hepimiz birer engelli adayıyız. Empati kurarak onlara gerekli desteği vermeliyiz. Toplum olarak onlara karşı daha duyarlı davranalım ve farklılıklarının farkına varalım. Gündelik hayatlarını idame ettirirken karşılaştıkları engelleri aşmada onlara yardımcı olalım. Kendilerine olan özgüvenlerini kırmadan, onları yıpratmadan, başardıkları her başarıda onları tebrik ederek destek olalım.
   Ayrıca bu özel yavrularımızın topluma kazandırılmasında en büyük katkıyı sağlayan öğretmenlerimizdir.Özel çocuklarımızın fedakar saygıdeğer öğretmenlerinede böyle kutsal hayırlı bir işe vesile oldukları için teşekkür eder başarılar dilerim "dedi.
    Ziyaret sergiyi gezdikten ve hatıra fotografı çekilmesinden sonra son buldu.
(Melekhan Kavas kimdir? 
02 .03 .1974 Karaman doğumluyum.ilk orta ve lise tahsilmi Karaman'da yaptım.1994 te Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldum.Kısa bir çalışma hayatından sonra Refah partisi döneminde 20 yaşında Milli Görüşle tanıştım. Üye oldum ve o dönemde hatibe olarak görev yaptım.Teşkilatımızda Gençlik Kolları Başkanı,  Teşkilat Başkanı olarak görev aldım.Evli ve üç kız çocuğu annesiyim.Genel merkezimizin takdiri ile Karaman 3.sıra Millet Vekili adayıyım. Hakkı üstün tutan , önce Ahlak ve Maneviyat diyen  bir düzenin tesisi için Karamanlı hemşehrilerimin desteğini bekliyorum.)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık