Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ayın Gençlik Merkezi Karaman Gençlik Merkezi Oldu

Ayın Gençlik Merkezi Karaman Gençlik Merkezi Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Ayın Gençlik Merkezi" uygulamasında, 2018 yılı Mayıs ayında üye sayısı, faaliyet sayısı, gençlik merkezleri akademisi faaliyet sayısı, gençlik merkezleri akademisi faaliyetlerine katılımcı sayısı ve faaliyet katılımcı sayısı gibi kriterlerde yapılan değerlendirmeler sonucunda Karaman Gençlik Merkezi, ayın gençlik merkezi seçildi. 
Türkiye genelinde gençlik merkezi arasında Mayıs ayında "Ayın Gençlik Merkezi" seçildiklerini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek," Karaman Gençlik Merkezimiz yoğun bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezimizde gençlerimize hizmet için çeşitli etkinlikler düzenleyerek kültürel, sosyal ve sportif anlamda yapılan etkinlikler ile daha çok gencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Gençlik merkezimiz, tüm personeli ve gönüllü gençleri ile birlikte özverili çalışma sonucu bu başarıyı elde etmiştir. Türkiye genelinde ayın gençlik merkezi seçilmek ise bize ayrıca bir gurur yaşattı. Bu başarıda emeği geçen tüm gençlik merkezi personelimize ve gönüllü gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan uygulama, önümüzdeki dönemde de sürecek ve her ay bir gençlik merkezi, faaliyetleri ve projeleri başta olmak üzere belirlenen performans kriterleri doğrultusunda ayın gençlik merkezi olarak belirlenecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık