Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Celalettin Güngörer aday adaylığını açıkladı!

Celalettin Güngörer aday adaylığını açıkladı!

Ziraat Mühendisi olan ve Aile Şirketi olan Çiğdem Bisküvi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten GÜNGÖRER, 2005 yılında Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek başladığı Karaman için hizmet yolculuğuna 2010 yılında Ak Parti Karaman Merkez İlçe Başkanlığına atanarak devam etti. 30 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmesinin ardından 9 Nisan 2014’de yapılan seçim sonucu İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçildi.
Evli ve bir kız çocuğu babası olan GÜNGÖRER: “ Bugün itibariyle hizmet sevdamızı daha somut adımlarla yapmak için, 27.Dönem Milletvekili seçimleri için istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar Karamanımız ve Ülkemiz için üstlendiğimiz tüm görevlerde nasıl hizmet edebileceğimizin, şehrimizi nasıl kalkındırabileceğimizin derdinde olduk, vatandaşımıza hizmet etme imkanımızı en iyi şekilde kullanmak için çalıştık. 
Önce Partimizin kararı, sonra da Karamanlı hemşerilerimin teveccühü ile şahsıma milletvekilliği görevi verilir ise 2023’ün büyük Türkiye’sine giden yolda Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde ülkeme ve şehrime hizmet etmek benim için şereflerin en büyüğü olacaktır.
Yeni Türkiye’nin kadrolarının belirleneceği bu seçimde memleketim olan Karaman’ı temsil ederek, Karamanımızı Yeni Türkiye’nin merkezlerinden biri yapmak inancıyla çıktığım bu yolda yıllardır omuz omuza dava arkadaşlığımı yürüttüğüm arkadaşlarıma ve beni bu yolda destekleyen herkese teşekkür ediyor; 24 Haziran 2018’de yapılacak genel seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Karamanımıza, Ülkemize, Aziz Milletimize ve Türkiye’yi bir umut olarak gören mazlumlara, tüm İslam ve Türk Coğrafyası’na hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık