Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet toreni yapildi

İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet toreni yapildi

Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Ahmet Hançer’in yaptığı konuşmayla devam etti. Müdür HANÇER  yaptığı konuşmada, öğrencilere seslenerek, ‘’sizden beklediğim üç şey var; sağlık, mutluluk ve ahlâk ölçütleriyle başarılı olmanızdır’’ dedi. Törene katılan öğrencilerin yansıra velilerde çocuklarının bu özel günde mutluluklarını dile getirdi. Mezun olan öğrencimizin velisi İbrahim UCAR mutluluğunu dile getirerek " basta kızım Rabia Uçar ve bütün mezun olan ve olacak öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek hayatlarında başarılar diliyorum. Bu zamana getiren basta değerli okul müdürümüz Ahmet HANÇER beyefendiye öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, emeklerinden dolayı teşekkür eder, bu evlatlarımızı topluma yararlı bir şekilde yetiştirmelerinde öğreticiliğin yansıra anne, baba, abi, abla, kardeş, arkadaş olan tüm görevlilerimizin katkılarını takdir ediyor, Allah razı olsun diyorum" dedi.
Tören de öğrenciler Şanlı Türk bayraklarıyla onuncu yıl Marşı söyledi. Şenlik sonunda törene katılan davetlilere ve öğrenci velilerine çeşitlik  ikram yapıldı. Mezuniyet belgeleri takdim edilerek tören sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık