Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Karaman MHP’de genç ve temiz bir isim

Karaman MHP’de genç ve temiz bir isim

Seçim tarihinin açıklanmasından sonra siyasi kulisler de hareketlendi. Akdeniz Üniversitesi Dr.Öğr.Üyesi Turan ŞENER’in MHP’den Karaman milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti. Dr. Turan ŞENER’in adaylığı özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 
Ülkü Ocakları’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olması ve aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay KILAVUZ’a olan yakınlığı ile bilinen ŞENER’in  adaylığı Ülkücü camiada memnuniyetle karşılandı. MHP Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ’nin MHP’ye yapılan FETÖ merkezli operasyondan bu yana özellikle parti teşkilatlarında genç ve Ocak geçmişi olan isimleri tercih ettiği bilinmektedir. ŞENER’in de bu süreçte gerek MHP lideri Devlet BAHÇELİ ve Parti Yönetimiyle gerekse de Ülkü Ocakları Genel Merkeziyle sürekli temasta bulunması, Karaman’da 24 Haziran seçimlerinde MHP listesinde ŞENER gibi genç bir ülkücü adayın tercih edileceği beklentisini güçlendiriyor.
1983’te Karaman’da doğan ŞENER, orta öğretimini Bifa Ortaokulu ve Karaman Lisesi’nde; yüksek öğretimini ise Erciyes Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nde öğretim üyesi olup, siyasal pazarlama alanında akademik çalışmaları bulunmaktadır. Ayrıca Dr. Turan ŞENER Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Sevinç ŞENER ile evli ve İlbilge Gülce’nin babasıdır.        

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık