Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Adaylığını Açıkladı

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Adaylığını Açıkladı

Muğlu, Karaman Ziraat Odası Toplantı Salonunda düzenlediği basın toplantısında, pancar üreticilerinin sorunlarına çare olabilmek adına bu yola çıktıklarını söyledi. Kooperatifin mevcut yönetimin 12 Mayıs'ta genel kurula gitme kararının, baskın seçim anlayışı olduğunu savunan Muğlu, "Normal seçim takvimine göre seçimlere daha çok var. 12 Mayıs'ta seçim kararı almak baskın seçim değil de nedir? Bunun başka bir açıklaması yok. Mevcut yönetim pancar üreticisinden habersiz bir seçim yapmak istemiştir. Bundan haberimiz oldu. Başkan adayımız Talha Üzer ve arkadaşlarımızla birlikte bir liste hazırlayarak adaylığımızı açıkladık. Talha Üzer ziraat mühendisidir, çiftçidir. Zekeriye Ünlü Ereğli Ticaret Borsası başkanıdır. Himmet Türkoğlu üretici, yatırımcı ve eski bürokrattır. Mehmet Uğurlu pancar üreticisi, eski AK Parti Karapınar İlçe Başkanıdır. Hepimiz üreticiyiz, sorunlarla uğraşan, sorunları bilenleriz. Bana hep destek verdiniz. Şimdi Talha Üzer'in ekibinde yönetim kurulu listesinde adayım. Çıktığımız bu yolda, her zaman yanımızda olan üreticilerimizin desteğini bekliyorum" dedi. 
Muğlu’nun adaylığını açıklamak için düzenlediği basın toplantısına köy muhtarlarının da büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık