Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Larende Altgeçidi Asfaltlanıyor

Larende Altgeçidi Asfaltlanıyor

Şehrin merkezini Larende ve Sümer Mahallesi’ne bağlayacak olan Larende altgeçidinde sona gelindi. Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Larende altgeçidinde sıcak asfalt serimine başladı. Asfalt, kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin ardından altgeçit hizmete girerek araç trafiğine açılacak.

Alt geçitteki çalışmaların tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karaman'da çok önemli bir projeyi daha hizmete açıyoruz. Ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek adına yaptığımız Larende altgeçidi tamamlanmak üzere. Burası yarım asırdır açılmayı bekleyen Karaman’ın sorunlarından biriydi. Çok şükür Belediyemiz ve TCDD işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz proje sayesinde yıllardır kent merkezinden kopuk halde kalan Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerini şehir merkezine bağlamış olacağız. Vatandaşlarımız çok daha kısa yoldan, çok daha rahat ve güvenli bir şekilde Larende tarafına ve kent merkezine geçiş yapabilecekler. Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen asfalt, kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin ardından altgeçit trafiğe açılacak. Karamanımıza hayırlı olsun” dedi.   

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık