Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti

Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti

Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri genç nesillerin mimarı olan büyüklerimizi ziyaret etmek, onların hayat hikayelerini dinlemek ve hayat tecrübelerinden faydalanmak amacıyla Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti.
Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette büyüklerimizin ellerinden öpüp hallerini-hatırlarını soran öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar. Huzurevi ziyareti hakkında konuşan Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim TÜNCER; “Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızla onların deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Okul olarak bu tür sosyal etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal sorumluluk kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz.  Geçmiş yıllarda gerçekleştirdiğimiz huzurevi ziyaretini bu yıl da gerçekleştirdik.  Öğrencilerimiz, saygı, vefa, yardımseverlik duygularını geliştirerek mutlu, gururlu ve vefalı bir birey olmanın onurunu bu anlamlı ziyaret esnasında yaşamış oldular” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık