Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Recep Şeker spor yatırımlarına dikkat çekti

Recep Şeker spor yatırımlarına dikkat çekti

Karaman Kazımkarabekir Spor salonunda başlayan incelemeler spor yatırımları ile devam etti.
İlk olarak oturarak voleybol takımın ile voleybol oynayan Şeker; “insanların ayakta iken bile zor oynadıkları bir branşda, burada sporcu kardeşlerimizin tüm engelleri aşarak gayretle mücadele etmelerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Gençliğinde taekwondo sporu ile ilgilendiği bilinen Şeker, kapalı spor salonunda taekwondo gösterilerini de izlerken küçük bir sporcunun bacaklarını sıfıra açmasında benzer şekilde karşılık verdi. 
Bacaklarını rahat bir şekilde yan açtığı görülen Recep Şeker siyasette olduğu gibi sporda da iddialı olduğunu gösterdi.
Daha sonra ziyaretlerde ilk dönem POMEM spor sınavlarında gençlerin başarısız olmaları neticesinde Şeker’in girişimleri ile açılan spor hazırlık kursları ile çalışmalarını tamamlayarak POMEM’e girmeye hak kazanan gençler ise Recep Şeker’e teşekkür etti.
AK Parti iktidarları dönemi ile birçok alanda yatırım alan Karaman spor alanında da yatırımların ilgi odağı oldu. Bu yatırımlar Ülke TV tarafından çekilerek bugün saat 15:00 de yayında olacak.
Son 15 yılda Karaman’a 498 Milyon TL gençlik ve spor yatırımı yapıldığını ifade eden Şeker;
“Gençlerimizin hizmetine sunduğumuz gençlik merkezleri ile şehrimizdeki spor tesislerinin yapım-onarım çalışmaları ve yükseköğrenim yurtlarına 166 milyon 663bin TL, yükseköğretim gençliğinin kredi ve burs ihtiyaçlarına 331 milyon 453 bin TL ayırdık” dedi.
2002 – 2018 yılları arasında 145 milyon 404 bin TL yatırımla 25 spor tesisinin Karaman’a kazandırıldığını ifade eden Şeker, verilen destek ve yatırımlarla önü açılan spor kulüplerin sayısında ciddi bir artış olduğunun ve 2002 yılında 29 olan kulüp sayısının 2018 yılında 70’e ulaştığını ifade etti.
Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu, 2 bin 500 kişilik Spor Salonu ve 15 bin kişi kapasiteye sahip yeni stadyum alanında incelemelerde bulunan Şeker’in demeçleri yayınlanacak olan programda izlenebilecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık