Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Sarıveliler halkı belediyenin iftarında biraraya geldi

Sarıveliler halkı belediyenin iftarında biraraya geldi

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlara ve Kadir gecelerine ulaşırız. Davetimize icap eden bütün konuklarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

"Yıkacaklar değil, yapacaklar olanlar iş başında olmalı" 
Sarıveliler ilçesinde belediyenin organize ettiği iftar programını katılan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Sarıveliler ilçesine ve bölgeye yapılan yatırımları anlattı. Konuk, birlik ve beraberliğini muhafaza etmesi halinde milletin Selçuklunun, Osmanlının ihtişamlı günlerini gelecekte yine yaşayabileceğini ve dünyaya Türkiye’nin damgasını vurabileceğini belirtti. Konuk, “Önümüzde 24 Haziranda bir seçim var. Bu seçimlerde Türkiye’nin büyümesinin sürmesi için, emir alan, emir dinleyen, söz dinleyen, değil, sözü dinlenen bir ülke var edilmesi için, bu süreçte bize rehberlik eden, bu ülkenin önderliğini, liderliğini yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi özellikle bekliyorum” diye konuştu. 
Konuk, “Biliyorsunuz Türkiye rejimini değiştirmiyor ama yönetim sistemini değiştiriyor. Dolayısıyla bu sistemin mimarı olan bu sistemi inşa eden kişi aynı zamanda da bu sistemin uygulamasını da yapması gereken kişidir. Bu süreçte yeni sistemi hayata geçirenin bu sürecin içinde olmasına ihtiyaç var. Bu sistemi kurgulamak yetmiyor. Onu kurgulayanın onu hayata geçirmesi için işin başında olmasına da sistemin ihtiyacı var. Bununla birlikte, artık kabuğuna sığmayan daha da büyüyecek olan Türkiye’nin yarınlarını var etmek adına da, inşa etmek adına da 24 Haziranda yeni sistemi hep birlikte hayata geçirmemiz gerekiyor. Biz şuna inanıyoruz, önümüzdeki süreçte yıkacaklar değil, yapacak olanlar iş başında olmalı, bu da sizin oylarınızla olacak. Bunun için bu sistemin mimarı olan kişinin, bu yeni sistemi hayata geçirmesi hem de yönetmesi adına inşallah 24 Haziranda, Türkiye’nin ayağa kalması için, büyük ustalık dönemi için Mecliste de, Yürütmede de güçlü olsun diye hem AK Partiye hem de Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’a oylarımızı vereceğiz” diye konuştu. 
Konuşmasında Serbest Bölge, Lojistik Merkezi, Havaalanı, Hızlı Tren, sulama projeleri ve turizm yatırımlarının önemine de dikkat çeken Milletvekili Konuk, bu bölgede üretilenin hem iç hem de dış pazarlara hızlı ve ucuz bir şekilde ulaşması için Karaman’ın, yol ağlarının merkezi haline geldiğini söyledi. 

AK Parti siyasete dosdoğru istikameti çizen partidir" 
Siyasetin, gerçek mecrasında yapılması halinde milletin omuzlarından yük aldığını, aksi halde millete yük olduğunu belirten Milletvekili Konuk, “Siyasi tarihimizden çıkardığımız en büyük ders, siyaset eğer makam ve rütbe yarışı şeklinde cereyan ediyorsa milletin sırtında yük olur, senlik benlik bir kenara bırakılır ve siyaset millete hizmet yarışı eksenli yapılırsa milletin ve ülkenin sırtından yük alır. AK Parti olarak biz ülkemizde siyaseti gerçek mecrasına taşıyan, siyasete doğru, dosdoğru istikameti çizen partiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hepimize şunu öğretti, aktif siyaset yapmak isteyenlere şunu ezberletti, kendiniz için bir gelecek tasavvur edebilirsiniz, kendiniz ile ilgili hayalleriniz olabilir, olmalıdır da ancak bunlar ülkeniz için hayallerinizin, ülkeniz için tasavvurlarınızın, şehriniz için tasavvurlarınızın, hemşehrileriniz için hayallerinizin önüne geçmeyecek” diye konuştu. 
İftar programının sonunda, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’a Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti. Öte yandan, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK 
Genel Başkanı Recep Konuk, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur ile birlikte AK Parti Sarıveliler İlçe Teşkilatını ve esnafları ziyaret etti. Sarıveliler’deki esnaflarla hasbihal eden Konuk, Kadir Gecelerini ve önümüzdeki Ramazan Bayramını tebrik etti, 24 Haziranda niye AK Partiye ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesi gerektiğini anlattı, seçimlerde büyük ustalık dönemi için Büyük Ustayı desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. 
Anıt Alanında verilen iftar yemeğine, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Sarıveliler Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, daire müdürleri ile şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık