Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Veysel Göktekin: Bizim için aslolan davamızdır.

Veysel Göktekin: Bizim için aslolan davamızdır.

AK Parti milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından Karaman Milletvekili aday listesinde yer bulamayan AK Parti 27. dönem Karaman Milletvekili aday adayı Veysel Göktekin, milletvekilliğinin bir kader ve takdir olduğunu belirterek, siyasetçinin seçildiğinde sevindiği gibi, aday gösterilmediğinde de alınan karara saygı duyması gerektiğine vurgu yaptı. 
Listede ilk üç sırayı alan AK Parti Karaman Milletvekili adaylarına başarılar dileyen Göktekin, ‘’ Erken seçim kararının açıklanmasının ardından, aday adayı olarak kısa zamanda uzun bir maraton koştuk. Aday adayı olarak hep sahada olduk. Aday adaylığı sürecinde milletimizin beklenti, istek ve sorunlarını daha da yakından tespit etme fırsatı bulduk. Aday adaylığım süresince aynı safta birlikte olduğumuz aday adayı arkadaşlarıma, ve bizlerle aynı heyecanı paylaşan ve bizlere kapılarını açan kadın kollarına, gençlik kollarına, il, ilçe ve belde teşkilatlarına, STK’lara ve destek ve dualarını esirgemeyen ailem, dost ve akrabalarıma teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Siyasette ve seçimlerde kaybeden olmaz. Lütfen hiçbir aday adayı arkadaşım kaybettim diye üzülmesin. Hizmet için aday olmuş her arkadaşıma burada takdir ve saygıyla teşekkür ediyorum. Aday gösterilmedik diye kenara çekilmek yok. Asıl dava adamlığı bundan sonra belli olacak. Adaylarımızın ve teşkilatımızın yanında olup, canla başla çalışacağız. Çünkü, 24 Haziran seçimleri Türkiye için 'yüzyılın seçimi'dir desek yeridir. Aziz milletimiz AK Partiye 2002’den beri nasıl sahip çıkıp tek başına iktidar yaptıysa 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Türkiye Cumhuriyeti'nin Birinci Başkanı olarak seçecektir. AK Parti'nin Anayasa yapacak çoğunluğu sağlaması, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanlığını kazanması; Yeni Türkiye’nin huzur, güven ve istikrarı için önemlidir. Yüce Allah’ın izniyle, AK Parti’nin kazanacağı yeni bir seçim zaferi; Yeni Türkiye için, huzur ve istikrarın devamı demektir.’’  dedi. 
İsminin listede olup olmamasının önemli olmadığını belirten Göktekin, "Her zaman ifade ettim. Veysel Göktekin'in isminin listede olup olmaması önemli değil, biz milletimiz için daima varız ve daima da olacağız. Partim böyle takdir etmişse saygı ile karşılıyorum. Ben AK Partiliyim, AK Parti'nin bu ülkeye çok büyük hizmetleri olduğuna inanıyorum. Lise yıllarımda Ülkü Ocaklarında, memuriyetim öncesi Milli Görüş çizgisinde siyaset yaptım. İş dünyasında, gazetecilikte, sivil toplum örgütlerinde ve devletimizin önemli birimlerinde uzun yıllar görev yaptım.
Bizim için aslolan davamızdır
 Bizim edindiğimiz terbiye, ahlak davamıza hangi noktada olursa olsun sahip çıkmayı gerektirir.  Aday listesinde ismimiz yer almasa da. Bizim için aslolan davamızdır. Hiç şüphesiz, şahsını davasından önde görenler kaybederler. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Ülkemize ve Karaman’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.‘’ şeklinde konuştu. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık