Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Grup Sağlık Tiyatrosu Yine İzleyenleri Kahkahaya Boğdu

Grup Sağlık Tiyatrosu Yine İzleyenleri Kahkahaya Boğdu

Oyuncuların başarıyla oynadıkları tiyatro Karaman Devlet Hastanesi Konferans Salonunda seyirciyle buluştu. Sağlıkçılar için yeni bir soluk getiren oyun, personelin motivasyonunu artırmak, iş streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissi oluşturmak amacıyla çalışanlarına yönelik düzenlenen etkinliğe Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Musa ŞAHİN, Genel Sekreter  Dr. Hasan ARSLAN ve Devlet Hastanesi idarecileri ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. 
Hemşire Pınar BİÇER tarafından kaleme alınan, sağlık çalışanlarının çalışma sahasında karşılaştıkları trajikomik olayları konu alan ve birkaç skeçten oluşan gösteri de sağlık çalışanlarının zor çalışma koşullarına ve sağlıkta şiddete karşı sosyal içerikli mesajlar verildi.
Gösterinin sonunda Dr. Hasan ARSLAN tiyatroda emek veren, oynayan tüm sağlık çalışanlarını da tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık