Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

BURADA HERKESE İŞ VAR !

BURADA HERKESE İŞ VAR !

İş arayanlar ya da işini değiştirmek isteyenler için internette artık yepyeni bir platform var. www.iscanavarı.com işverenler ile iş arayanları bir araya getiren Türkiye’nin en iddialı iş ilanları sitesi olarak yayın hayatına başladı.

Haber3 Yayın Grubu tarafından hazırlanan sitede 56.000 üzerinde iş ilanı, iş arayanlar için yeni bir imkan sunuyor. Üstelik, mevcut iş ilanlara her gün yüzlerce yenisi ekleniyor.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler başta olma üzere farklı sektörlerden binlerce işverenin yer aldığı bu iş ilanı arama motoru alanında ilk ve tek ilan sitesidir.

Türkiye genelinde işsiz sayısı her geçen ay yükselmekte. Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı son rakamlara göre Türkiye’de 2 milyon 539 bin işsiz var. Üstelik bu, devletin açıkladığı resmi rakkam. Gerçek sayı, herkesin de bildiği gibi çok daha yüksek.

Bu açıdan işsizlik bir Türkiye gerçeği. Ve bu sorun her geçen gün büyürken, Türk insanının karşısına çıkan bu yeni iş bulma yöntemi, umut verici.

Sitenin amacı Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve en büyük iş seri ilanlari platformu olmak. Site, iş arayanların en kolay şekilde aradığını bulmasını amaçlarken işverenlere de ücretsiz ve hızlı ilan verme olanağı sağlıyor.

İş Canavarı ile gazete ve internet sitelerini dolaşmaktan kurtulacak, tek bir aramayla yüzlerce iş fırsatına ulaşabileceksiniz. Üstelik bunu ÜCRETSİZ olarak yapacaksınız.

İş bulmak isteyenlerin saatlerce üye olmakla uğraşıp CV’ler doldurduğu kariyer sitelerinden farklı olarak, iscanavarı.com’da her şey basitlik ve hız üzerine kurulu.

Ana sayfada yer alan arama çubuğuna aradığınız mesleği yazıp, yaşadığınız ili seçtikten sonra “Arama“ tuşuna basmanız yeterli.  İş arayanlar karşısına çıkacak çok sayıda iş ilanına hemen başvurabilecek.

Gelişen altyapısı, büyük seri ilan havuzu, 11 yıllık yayıncılık deneyimine sahip kurucu ekibi ve Haber3 İnternet Grubu’nu gücüyle, kısa sürede işsizlerin en büyük başvuru kaynağı olacak.

Artık iş ararken kapı kapı gezmek, eş dosttan haber bekleme devri kapandı. Çünkü iscanavari.com sitesinde herkese göre bir iş var.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık