Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Camikebir Cumhur İttifakı İle Tek Yürek Oldu, Cumhur'un Mitingine Koştu.

Camikebir Cumhur İttifakı İle Tek Yürek Oldu, Cumhur'un Mitingine Koştu.

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Camikebir Mahallesini ziyaret ettiler.
 
“MEVZUSU EREĞLİ OLAN VARSA HEPSİNİ CUMHUR İTTİFAKI ADAYIMIZ HÜSEYİN BAŞKANIMIZIN YANINA DAVET EDİYORUM”
 
Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: “Fırsat bir kere ayağımıza gelmiş ve bunu değerlendirelim. Cumhur İttifakı’nın altında birleşelim, Ereğli’ye gelecek bütün hizmetleri getirelim. Eğer böyle bir oluşum sağlanırsa inanıyorum ki Ereğli müthiş bir atağa kalkar. Mevzusu Ereğli olan varsa hepsini Cumhur İttifakı adayımız Hüseyin Başkanımızın yanına davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
“ALLAH’IN İZNİYLE 31 MART’TA CUMHUR’UN ZAFERİYLE SAYIN HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANIN NEZDİNDE EREĞLİ’DE ÇOK BÜYÜK BİR ZAFER YÜKSELTECEĞİZ VE BUNA İNANIYORUZ”
 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Cumhur’un zaferiyle Sayın Hüseyin Oprukçu Başkanın nezdinde Ereğli’de çok büyük bir zafer yükselteceğiz ve buna inanıyoruz. Siz değerli Camikebir mahalle sakinlerini de bu zafere ortak olmaya çağırıyoruz. 31 Mart’ta da sizlerin desteğiyle bu zaferle birlikte Ereğli’de 5 yıl daha Hüseyin Başkanım hizmet edecek ne sizleri ne bizleri bu tecrübesiyle, ustalık dönemiyle mahcup etmeyecek buna inanın inandırın” şeklinde konuştu.
 
“ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL EREĞLİ TİPİ BELEDİYECİLİĞİN MİMARI OLACAK, HER GÜNÜNÜ HALK GÜNÜ GİBİ YAŞAYAN EREĞLİ SEVDALISI HÜSEYİN BAŞKAN İÇİN EREĞLİ’DE ÜÇ HİLALE EVET MÜHRÜ BASMAYA HAZIR MISINIZ?”
 
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Cumhur İttifakı’nın birlikteliği devletin ve milletin bekasıdır. Bugün bu seçimlerde yalnızca Hüseyin Başkana verilen oylar değil, verdiğiniz her oy o kadar kıymetli ki Devlet Bahçeli Bey’in ve Recep Tayyip Erdoğan Bey’in elini o kadar güçlendirecek ki bugün bu seçimlere bu gözle bakmak gerekiyor. Önümüzdeki 5 yıl Ereğli tipi belediyeciliğin mimarı olacak, her gününü halk günü gibi yaşayan Ereğli sevdalısı Hüseyin Başkan için Ereğli’de üç hilale evet mührü basmaya hazır mısınız? Biz her gün bu kalabalıklarla daha da güçlendiğimizi görüyoruz” şeklinde konuştu.
 
“KAPIMIZI, GÖNLÜMÜZÜ HEP AÇIK TUTTUK, GELEN HERKESE MERHABA DEDİK. EREĞLİ’MİZ İÇİN KUCAKLAYAMAYACAĞIMIZ İNSAN YOK”
 
Başkan Oprukçu: “Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle bir ve beraber olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bugün 18 Mart bu vesileyle Çanakkale şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Anadolu'da Türk varlığının ebedi devamlılığı birlik ve beraberlikle yol yürümekten geçiyor. Daha önce geldiğimde Camikebir bana öylesine sahip çıktı, hizmetlerimizin devamı için yine sahip çıkacağınıza eminim. O kadar hizmet ettik ki, hizmet almayan mahallemiz kalmadı. Bu seçim Ereğli'nin geleceğinin seçimi, Ereğli'miz için başarmaya mecbur değil, mahkumuz. Ereğli'nin mukadderatının temin edileceği bu seçimde tesadüfe bırakmayacağınıza inanıyorum. Nefsimiz, şahsımız için Belediye Başkanlığını hiç istemedik. Kapımızı da gönlümüzü de hep açık tuttuk, gelen herkese de merhaba dedik. Ereğli’miz için kucaklayamayacağımız insan yok. Söz ağızdan çıkıncaya kadar sahibinin esiridir, ağızdan çıktıktan sonra da sahibi sözün esiridir. Söz aldım, söz veriyorum. Huzur şehri Vilayet Ereğli’yi birlikte inşa edeceğiz. Ayırmadan, ayrıştırmadan Cumhur'un gücüyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık