Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

MHP'den İmralı için zehir gibi açıklama

MHP'den İmralı için zehir gibi açıklama

 MHP lideri Devlet Bahçeli AK Parti hükümetinin terörle işbirliği yaptığını iddia ederek Başbakan Erdoğan'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.
Yakın zamanda Silivri'de Başbuğ'u ziyaret edeceğini söyleyen Bahçeli İmralı sürecini de  sert bir dille eleştirdi.

''AKP hükümeti PKK'nın paçasına tutunmuştur. AKP'nin İmralı'ya yakınlığı yeni değil. Başbakan Erdoğan terörün kanlı limanına hükümetini demirlemiştir. Bundan sonra Türkiye karanlık bir döneme girmiştir. AKP PKK'ya sınırda teslim olmuştur. PKK ile pazarlıkların birincisi 1 Ağustos 2009'da başlamıştır. PKK'nın fendi AKP'yi yenmiştir.

Biz İmralı'yla görüştüğümüzde Başbakan sinir küpü olmuştu. İmralı'yla görüştüğümüzde şerefsiz olarak anıldık, peki şimdi şerefsiz kim? Vatan ve şeref teknesi bölücülükten nasıl çıkarılacak?''

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

ZONGULDAK'TA MEYDANA GELEN MADEN KAZASI

Kozlu'da hayatını kaybeden 8 işçi'nin ailelerine baş sağlığı diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum. Herhangi bir dikkatsizliğin sergilenmesini, yöneticilerin dikkatle ve titizlikle sorgulanması gerekir.

Yeni yılda heyecanlı ve canlı dilekler kısa süre sonra umutsuzluğa bırakıyor yerini. Yeni diye peşine düştüğümüz yıllar malesef sonunda acı malubiyetleri beraberinde getiriyor. 2012 yılı da aynı şekilde bitti.

2012 YILI DA KARANLIK

2012'de de sıkıntılar fazlalaştı, hiçbir çözüm bulunamadı. Karanlık bir yıl olarak hafızalarımıza kazındı. AKP iktidarı sayesinde 2012'de siyaset gölgelendi, ekonomi aşındı, hukukun özgürlüğü sakatlanmıştır. Kardeşlik bilinci hasar almıştır. Milli tarih geçmişle yüzleşme parolası ile ters yüz edilmiştir.

Hükümet Türk milletini 2012'de oyaladı. Türkiye'nin milli çıkarları ucuz siyaset malzemesi yapılmışdı. Yeni yılın aziz milletimiz için aydınlık ve kurtuluş yılı olmasını yürekten temenni ediyorum.

AKP'nin PKK ve İmralı arasındaki iletişimleri 2013'de açığa çıktı. AKP inatla tehlikeli yolda yürüyor. Senaryosu kan, çirkeflikle yazılan oyun oynatılıyor.

Tarih sayfalarından ders çıkarması gereken AKP iktidarı, fitneyi ve bozgunculuğu aşılıyor. Bunun için çok çaba harcıyor. AKP zihniyeti terörle işbirliğini bu yılda sürdürecek, bunu anladık.

İMRALI İLE GÖRÜŞMELER

Türkiye'nin yıkılması için psikolojik altyapı hazırlanıyor. İmralı canisinin hapishane koşulları iyileştirileceği ilk aşamada gündeme gelecektir.

AKP hükümeti PKK'nın paçasına tutunmuştur. AKP'nin İmralı'ya yakınlığı yeni değil. Başbakan Erdoğan terörün kanlı limanına hükümetini demirlemiştir.

Bundan sonra Türkiye karanlık bir döneme girmiştir. AKP PKK'ya sınırda teslim olmuştur. PKK ile pazarlıkların birincisi 1 Ağustos 2009'da başlamıştır. PKK'nın fendi AKP'yi yenmiştir.

PKK vurmuş, AKP bakmıştır. PKK kurşunlamış, AKP yerin dibine batmıştır. Olan Türkiye'ye olmuştur. PKK ile pazarlıklar Habur'dan sonra da devam etmiştir.

Biz İmralı'yla görüştüğümüzde Başbakan sinir küpü olmuştu. İmralı'yla görüştüğümüzde şerefsiz olarak anıldık, peki şimdi şerefsiz kim? Vatan ve şeref teknesi bölücülükten nasıl çıkarılacak?

Başbakan Erdoğan gel ve şerefsizlik konusunda konuşalım. Hükümet İmralı'ya boyun eğdi. AKP 30 bin kişinin kanını elinde taşıyan caniden medet ummaktadır.

Bu durum bir alçalma halidir. AKP'ye oy veren vatandaşlarımız sana PKK'ya ipleri ver diye mi oy verdi? Dün ak dediğine, bugün kara diyorsun.

Başbakanın kafasına kimler girmiş, kendisini başkan İmralı canisini de PKK'ya baş mı yapacak? Sizin çözüm dediğiniz şey nedir? Kürdistana bağımsızlık vermek mi çözüm?

Bizim terörle mücadelemiz AKP'ninkinden farklıdır. Vatan evlatlarının kanı yerde kalıyor ve buna tahammülümüz yok. Bende İlker Başbuğ ile Silivri'de kucaklaşacağım.

EKONOMİYİ AĞIR ELEŞTİRDİ

Yıllardan beri AKP hükümeti vatandaşların mutfağına pimi çekilmiş bomba gibi girmiştir. İnsanımızın real geliri düşmüştür, ihtiyaç olan şeylere zam yapılmıştır. Bütçe açık verdiğinde zama yüklenmiştir AKP iktidarı.

Milletimizi pahalı yemekte, pahalı içmekte, pahalı ısınmakta, pahalı gezmektedir.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık