Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ KAZANACAK

ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ KAZANACAK

 Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, her yeni yılda olduğu gibi 2013 yılını da bir önceki yılda gerçekleştirdiklerinden çok daha fazlasını yapma iddiasıyla karşılayacaklarını ifade etti. 
Her taze başlangıcın yeni bir heyecan ve artan beklentiler olduğunu belirten Recep Konuk, “Geçmiş acı tatlı hatıralarıyla tarih olur, mazideki yerini alır. 2012’yi de tıpkı geride kalan yıllar gibi acı tatlı hatıralarıyla tamamlarken, 2013’ü bir öncekinden ve daha da öncekilerden çok daha güzel bir yıl olması dilekleriyle karşılıyor, takvimlerimizle birlikte beklentilerimizi, umutlarımızı, heyecanlarımızı da yeniliyoruz” dedi.
“YÜRÜYÜŞÜMÜZDE KARARLIYIZ”
Konya Şeker olarak akıp giden zamanı, Peygamber Efendimizin, “İki günü birbirine eşit olan ziyandadır” hadisi şerifinin gereğini yaparak değerlendirdiklerini ve her yeni günün, bir öncekinden farklı olması için dur durak bilmeden çalıştıklarını vurgulayan Konuk, “Bir üretici kuruluşu olarak; en büyük sermayemiz, müreffeh geleceğimizin teminatı olan topraklarımıza kıskançlıkla sahip çıkarak ve ürünün bereket, üretimin zenginlik, zenginliğin huzurlu, müreffeh bir gelecek olduğuna dair sarsılmaz inancımızla sorumluluklarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Geride bıraktığımız 2012 yılında 60’ncı kuruluş yılını hem kendi tarihinin hem de ülkemiz kooperatifçilik tarihinin en büyük yatırım hamlesine imza atarak kutlayan Konya Şeker, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılını kutlayacağımız 2023’e tıpkı Türkiye gibi büyük iddia ve ideallerle hazırlanıyor. Türk çiftçisinin kurduğu ve büyüttüğü Konya Şeker, daha çok üreterek ürettirmek ve büyüyerek büyütmek, istikbalde bu toprakların sahiplerinin ağız tadına tat katmak için son 13 yılda gerçekleştirdiği yatırımları katlayarak arttırmayı sürdürecektir” şeklinde konuştu.
“ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ KAZANACAK”
İlk fabrikası olan Konya Şeker Fabrikası ile 1954 yılından 2000’li yılların başına kadar şeker pancarı üretimine teminat oluşturduğunu kaydeden Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, "Daha çok yatırımla daha çok üretim, daha çok tesisle daha çok ürün, üreten ve daha çok kazanan çiftçimiz, kendine yetenden daha fazlasını üretecektir. Ürettikçe zenginleşen bir Türkiye iddiasını gerçekleştirmek için her yıl bir öncekinden daha çok yatırım yapan ve hedefini kendi hinterlandındaki her ürün ve her üreticiye teminat oluşturana kadar sınırsız yatırım olarak tarif eden Konya Şeker, 2013 yılı ile birlikte bitkisel üretimde ulaştığı yatırım zenginliğini hayvansal üretimle de zenginleştirecek ve hem üreticinin hem de tüketicinin kazanacağı bir üretim zincirini daha harekete geçirecektir. Bu vesileyle Konya Şeker başarı, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket dolu bir yıl dileği ile tüm üreticilerimizin ve milletimizin 2013 yılını kutlarım” ifadelerini kullandı.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık