TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN MUHTEŞEM KUTLAMA

Türk Eğitim-Sen Karaman Şubesi muhteşem bir kutlama yaptı.24 Kasım 2013 Pazar günü Karaman Öğretmenevi Otağ Tesislerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Günü düzenledi.

Haber 70
  Türk Eğitim-Sen üyelerinin, ailelerinin ve davetlilerin büyük katılımıyla gerçekleşen gece de Şehitlerimiz için Saygı Duruşu, İstiklal Marşı okundu ve Şehitlerimiz için dua edildi.

Yemekli gecede günün anlamıyla ilgili konuşmalar ve görsel sunular yapıldı. Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI bir konuşma yaptı. Bayrağı devredenTürk Eğitim-Sen Karaman Şubesi Eski Başkanı Mehmet SERİN de yeni yönetime destek ve teşekkür konuşmasında bulundu.

Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU da öğretmenlerin değeri üzerine bir konuşma yaptı. Şiirlerin, andımızın okunması, emekli öğretmenlere plaket verilmesi ve müzikli eğlence ile gece devam etti. Gece yemek duası ile son buldu.

Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI, geceye katılan üye ve dostlarımıza, geceyi düzenleyen yönetim kuruluna ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.