Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

30 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Karaman’da bir depoya baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, TIR’ın dorse kapaklarında yaklaşık 200 kilo eroin ele geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Hakkari’den İstanbul’a eroin götürüleceği yönünde bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, TIR’ı takibe aldı. TIR, önce Adana’ya sonrada Karaman’da geldi.  Eroin yüklü TIR Hamidiye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi’nde başka bir TIR’a yüklenmesi için depoya girdi. KOM ekipleri bunun üzerine depoya operasyon düzenledi. TIR’da arama yapan ekipler dorse kapaklarına gizlenmiş 764 paketten oluşan yaklaşık 200 kilo eroin ele geçirdi. TIR sürücüsü olmak üzere 4 kişi gözaltına alınırken, eroin paketleri gizlendikleri dorse kapaklarından çıkarıldıktan sonra çuvallara konarak Karaman Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Ele geçirilen eroinin yurt dışına götürüleceği öğrenildi.     

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 




















Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık