Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Bahçelievler Mahallesi’nin Yolları Asfaltlandı

Bahçelievler Mahallesi’nin Yolları Asfaltlandı

Vatandaşların Ulaşımını Rahatlatmak Ve Güvenli Hale Getirmek Amacıyla Çalışmalarını Yürüten Karaman Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi’nde Asfalt Çalışması Gerçekleştirdi. Belediye Ekipleri Tarafından Kısa Sürede Tamamlanan Çalışmalar Sonucunda; Mahalle Toz Ve Çamurdan Kurtulurken, Mahalle Sakinleri De Güvenle Kullanabilecekleri Sokaklara Kavuşmuş Oldu.

Yenişehir Mahallesi’nde Yoğun Çalışma Devam Ediyor

Kent Merkezinde Yürütülen Peyzaj Ve Düzenleme Çalışmalarının Yanı Sıra, Mahallelerin İhtiyaçlarına Yönelik Çalışma Takvimi Hazırlayan Karaman Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde De Yoğun Tempoyla Hizmet Üretmeye Devam Ediyor. 

Çalışmalar Kapsamında; Bifa Üstgeçidi Civarındaki Sokak Ve Bağlantı Yollarının Asfalt Ve Kaldırımları Tamamlandı. Suma Fabrikasına Giden Yolda, Yol Genişletme Ve Asfalt Çalışması Devam Ederken Bifa Üstgeçidini Kesiştiği Noktada İse Kavşak Ve Kaldırım Çalışması Gerçekleştiriliyor. Belediye Ekiplerinin Asfaltlama Çalışmaları Belirlenen Program Dâhilinde Devam Edecek.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık