Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan; Engelli Kardeşlerimize İş İmkanı Sunuyoruz

Başkan Çalışkan; Engelli Kardeşlerimize İş İmkanı Sunuyoruz

Gerçekleştirdiği tüm hizmetlerinde engelli vatandaşları da düşünen Karaman Belediyesi, aynı zamanda engellilere iş imkânı da sunuyor. Aralarında tanınmış simalarında bulunduğu engelliler belediyenin hizmet binalarında çalışıyor.

 

Her fırsatta engelli vatandaşlara olan hassasiyetini dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Onların toplum içerisinde kendilerini yalnız hissetmemeleri, ailelerine yük olmamaları aynı zamanda aile ekonomilerinde destek olmalarını sağlamak amacıyla belediyemize bağlı birçok birimde engelli kardeşlerimize iş imkânı sunuyoruz. Engellerini göz önünde bulundurarak yapabilecekleri iş kollarında sorunsuz bir şekilde çalışabilme imkânını veriyoruz.

Son dönemde İş-Kur Müdürlüğü ile birlikte başlattığımız toplum yararına istihdam projeleri ile engelli kardeşlerimizin çalışmalarına olanak sağlıyoruz. Çalışan engelliler arasında vatandaşlarımız tarafından sevilen, toplumda sempatik tavırları ile dikkat çeken kardeşlerimiz de var. Onlarla birlikte aynı iş yerinde aynı mesaiyi paylaşmak bizler için gurur verici bir durum. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız. Her zaman dediğim gibi belediyecilik sadece yol, kaldırım, bina yapmaktan ibaret değildir. Belediyecilik toplumumuzu oluşturan bütün fertlerin yaşam kalitesini artıracak hizmetler gerçekleştirmeyi de gerektirir. Bizde bu bilinçle hareket ediyoruz" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık