Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Belediye'yi Ziyaret Ettiler

Belediye'yi Ziyaret Ettiler

Karaman Beşiktaşlılar Derneği ziyaretlerine devam ediyor. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret eden dernek yönetimi adına Şevket Varol Başkan Çalışkan'a şampiyonluk hatırası olarak tshirt hediye etti ve 22 Haziranda ki iftar yemeğine davet etti. Dernek yönetimi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.


Ertuğrul Çalışkan; " Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Hediyeniz için teşekkür ediyorum, Başkan Fikret Orman beyde sağ olsunlar forma gönderdiler. Bir  Beşiktaşlı olarak gelen şampiyonluk beni de gururlandırdı. Sizlerin bu girişimi oldukça anlamlı, Beşiktaşlıları bir çatı altında sivil toplum kuruluşu olarak toplamak için elinizi taşın altına koymanız sadece Beşiktaşlılar için değil şehrimiz için de önemli. STK lar bir şehrin gelişmesinde misyon sahibi olmalı kamu kurumları ile uyumlu çalışmalı ki şehir şehir kimliğine kavuşsun. Umarım sizlerde bu yönde hareket edersiniz. Stadyum ihalemiz yakında yapılıyor, salon ve bireysel sporlar içinde tesislerimizin inşaatları sürüyor Karaman'a güzel ve yerinde yatırımlar yapıyoruz. Spor şehrin tanıtımı için önemli bir faktör bizler altyapıyı tamamladıktan sonra sizlere büyük iş düşüyor. Takımlarımızın oluşması, liglerde mücadele etmesi için STK ların gerekli adımları atması bizleri sevindirir. Sizlere doğru yaptığınız her etkinlikte elimizden gelen desteği vereceğiz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum." 

Şevket Varol; " Başkanım geçtiğimiz günlerde Başkanımız Fikret Orman'ın gelmesi bizleri derneğimiz için heyecanlandırdı. Makamınızda ki görüşmemiz sonrası işlemleri hızlandırdık. Kulübümüzden  izinleri aldık, resmi işlemleri başlatmak için çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin katkıları ve destekleri ile faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Tabela derneği değil yaşayan bir dernek olacağız. Amacımız Beşiktaşlılık duruşuna uygun şekilde etkinlikler gerçekleştirip gelecek nesillere örnek olabilmek ve güzel bir miras bırakabilmek. 22 Haziran da iftar yemeğimizde sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız, sizin desteğiniz bizler için önemli. Bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. "

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık