Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

1000 Meslek Lisesi, Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

1000 Meslek Lisesi, Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

Sanatsal bilgi ve becerileri geliştirmeye yönelik bu çalışma haftada iki gün resim ve müzik alanında eşleştirilen öğrencilerin çevrim içi çalışmalarıyla devam ediyor. Ayrıca 2 haftada 1 saat Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Resim Atölyelerinde ve müzik dersliklerinde salgın kurallarına uygun şartlarda bir araya gelen öğrenciler çalışmalarını birlikte değerlendirerek keyifli zaman geçiriyorlar.
Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin resim ve müzik alanındaki bilgi ve deneyimlerini, diğer meslek liseleri öğrencilerine aktararak onların iki alanda da sanatsal ürünler ortaya çıkarmaları hedefleniyor.
Şimdiye kadar yapılan çalışmaların ışığında; öğrencilerin kişisel gelişimlerinin, temel becerilerinin arttığı, algılama düzeylerindeki farklılıklar gözetilmeksizin yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiği görüldü. Temel kavram yanılgılarının hızlı bir şekilde düzeltilebildiği, aynı yaşta ve farklı bilişsel özelliklere sahip öğrencilerin birbirlerini daha iyi anladıkları, yoğun ders çalışma yükü, salgın döneminin olumsuz koşullarına rağmen sosyal projelere zaman ayrılabilmelerinin mümkün olduğunun farkına varıldığı ve bu sürecin sonunda öğrencilerin mutlu olduğu gözlemlendi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık