Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Çanakkale Zaferi Şiir Ve Tiyatro İle Anıldı

Çanakkale Zaferi Şiir Ve Tiyatro İle Anıldı

15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen programa davetliler ve öğrenciler katıldı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Topluluk Başkanı M. Erkam Muşta’nın açılış konuşmasının ardından Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ziyaeddin Kırboğa, Çanakkale ve şehitlik konulu bir konuşma yaparak Çanakkale şehitlerinin anılarını paylaştı. 
Dr. Öğr. Üyesi Kırboğa, şehitlik kavramının tarihimizde çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Şehitliği ve şehadeti tarihimizin pek çok farklı döneminde görmemiz mümkündür. En iyi örneklerini ise Çanakkale’de görebiliriz. Ecdadımız zor şartlarda mücadele vermiş ve o büyük zaferi kazanmıştır. Bugün Çanakkale ruhu, kahraman Mehmetçiğimiz neredeyse orada yaşatılmaktadır. Bu ruh, aziz şehitlerimiz var oldukça yaşayacaktır.” şeklinde konuştu. 
Dr. Öğr. Üyesi Kırboğa’nın konuşmasının ardından Ayşe Yılmaz, Berna Keleş, Mücahid Özdemir, Meryem Kırtürk isimli öğrenciler Çanakkale konulu şiirlerini seslendirdiler. Daha sonra Yunuskent Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro oyunu sahnelendi. 
Program plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi. 
 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık