Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Duygu Paçalı’dan Kmü’de Eğitim Semineri

Duygu Paçalı’dan Kmü’de Eğitim Semineri

KMÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Wiley Yayınevi işbirliğinde gerçekleştirilen ve Wiley Yayınevi Türkiye Temsilcisi Duygu Paçalı’nın konuşmacı olarak yer aldığı seminere üniversite personelinin yanı sıra öğrenciler de katıldı. 
‘Wiley Yazar Seminerleri, Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak, Adım Adım Bir Rehber’ konulu seminerde konuşan Duygu Paçalı, etki değeri yüksek uluslararası dergilerde yayın yapmanın püf noktalarını katılımcılara aktardı. Paçalı konuşmasının devamında ise katılımcılara; bilimsel makale yazarken dikkat edilmesi gereken kurallar, dergi seçimi, makaleyi gönderilmeye hazırlama, sunum ve hakem değerlendirmesi, düzeltme, üretim ve telif hakları hakkında sunum yaptı. Paçalı ayrıca; kabul ve ret sonuçlarına verilecek yanıtlar, uluslararası indekslerde ve açık arşivlerde görünebilirlik, etik ve ünlü olma gibi konularda katılımcılara bilgi verdi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık