Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

İKEV STEM, Kodlama ve Robotics Eğitmenliği programını sürdürüyor

İKEV STEM, Kodlama ve Robotics Eğitmenliği programını sürdürüyor

İstanbul Karamanlılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı (İKEV) tarafından oluşturulan İKEV AKADEMİ, Karamanlı üniversite bursiyer öğrencilere yönelik "STEM, Kodlama ve Robotics Eğitmenliği (Mentörlük)" programını sürdürüyor.
 
9 Mart 2024 Cumartesi günü İKEV AKADEMİ ev sahipliğinde gerçekleşen "STEM Kodlama Robotics Lego Mentör Eğitimi Çalıştayı," Makine Hangar, 42 Okulları, Yapay Zeka Fabrikası, Fikret Yüksel Vakfı, Bilim Kahramanları Derneği, Teknokta Lego Education, Interfed, CEOTekmer ve Babaoğlu Eğitim Kurumları'nın katılım ve katkılarıyla büyük bir ilgi gördü.
Programın ilk bölümünde gelişmiş teknolojiler, yapay zeka, nesnelerin interneti, IoT protokolleri, geleceğin meslekleri ve TEKMER konuları detaylarıyla ele alındı. İkinci bölümde ise Lego Education mentör uygulamalı eğitim Teknokta tarafından öğrencilere aktarıldı.
 
Bu etkinlik, geniş bir işbirliği ağıyla öğrencilere yenilikçi eğitim imkanı sunma hedefine önemli bir adım olarak kaydedildi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık