Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İl Müdürü Çalışkan Veli Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Müdürü  Çalışkan Veli Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Müdürü Mehmet Çalışkan: “Kelebek etkisiyle güçlü bir sinerji oluşturabiliriz.”
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün planladığı veli ziyaretleri kapsamında bu ayın gündemi, ilk dönemin değerlendirilmesi ve il milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan anket çalışması olacak.
Gerçekleştirilecek Veli Ziyaretlerine ilişkin bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan planlanan veli ziyaretleri kapsamında bu ayın gündemi olarak ilk dönemin değerlendirilmesi ve il milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan anket çalışması olduğunu ifade etti. 
İlimizin eğitim niteliğinin artırılmasına ilişkin veli ve vatandaşların görüş ve önerilerinin değerli olduğunun altını çizen İl Müdürü Mehmet Çalışkan “Eğitimin toplumumuzun ortak buluşma noktası olduğunu zaman zaman dile getiriyoruz. Bu düşünce doğrultusunda farklı kesimlerin eğitim öğretime ilişkin görüş, tecrübe ve önerilerine yönelik müdürlük olarak bir anket çalışması başlattık. anket.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilecek ankete velilerimizin görüşlerini bekliyoruz. İstiyoruz ki eğitimin niteliğini daha da artırmak için el birliğiyle en iyiye ulaşabilelim.” dedi.  
Veli ziyaretlerinde gelecek hafta tamamlanacak eğitim öğretimin ilk dönemine dair değerlendirmelerin de yapılacağını vurgulayan İl Müdürü Çalışkan “Bakanlığımızın her ay yayımladığı ‘Bizden’ bültenini velilerimize ulaştırırken ziyarette ayrıca öğrencilerimizin, okullarımızın ve velilerimizin ilk dönemini de değerlendirmiş olacağız. Geçtiğimiz ay ilkini gerçekleştirdiğimiz veli buluşmalarında olduğu gibi 9 Ocak 2020 Perşembe akşamı da 19.30-20.30 saatleri arasında tüm il genelinde öğretmenlerimizle eş zamanlı velilerimizi ziyaret edeceğiz. Hem ilimiz eğitimine ilişkin anket çalışması hakkında velilerimize bilgiler verecek hem de dönemi değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ziyaretler esnasında çekilen görüntülerin #birliktegüçlüyüz etiketiyle sosyal medyada paylaşımının kelebek etkisiyle güçlü bir sinerji oluşturabileceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık