Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

İl Müdürü Kurt, Personel ile İftarda Buluştu

İl Müdürü Kurt, Personel ile İftarda Buluştu

İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında çalışan personelle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen iftar programına, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, Maarif Müfettişleri, İl Milli Eğitim Yöneticileri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personel katıldı.
Programda konuşan İl Müdürü Abdurrahman Kurt, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.  Güzel bir akşamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Kurt, başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluşu ifade eden bir ay içinde olduğunu söyledi. İl Müdürü Kurt, “Bu mübarek günler birliğin ve beraberliğin vesilesi olduğu günlerdir. Davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Program, yemek ikramı ve sonrasında yapılan dua ile sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık