Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İl Müdürü Mehmet Çalışkan’dan Yarıyıl Mesajı

İl Müdürü Mehmet Çalışkan’dan Yarıyıl Mesajı

Mesajında İl Müdürü Mehmet Çalışkan şu ifadelere yer verdi: 
Saygıdeğer Velilerimiz, 
Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sebebiyle alınan tedbirler kapsamında bir süredir uzaktan sürdürdüğümüz eğitim öğretim çalışmalarında desteklerinizi daima yanımızda bulduk. Sizler yanımızda olmadan bizler uzakta kalırdık. Çocuklarımızın ve sizlerin sağlığı için el birliğiyle bu süreci en iyi şekilde birlikte yürüttük. Her gün evinizi bizlere açtınız, belki evinizin bir bölümünü sınıfa çevirdiniz. Nöbetçi öğretmen benzeri ders öncesi ikazlarınızla öğrencilerimizle daha kolay buluştuk, güveniniz ve desteğiniz için minnettarız.  
Kıymetli Öğretmenlerim, 
Hiç alışık olmadığımız zor günler yaşadık belki. Hep beraber milletçe birbirimize destek olduk. Vefâmızı gösteren çalışmalarla gayretimiz, yorgunluğumuz, uzaktan baktığımız camlardan cana değecek buluşmaları müjdeler oldu. Uzaktan eğitimle öğretmenlik yapmanın yüz yüze eğitime göre daha zor olduğu bilinciyle göstermiş olduğunuz sabır, özveri ve fedakârlıklar için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız. 
Sevgili Öğrenciler,  
Uzun yıllar unutulmayacak farklı bir dönemi geride bıraktık. Buruk bir karne dönemi yaşıyorsunuz biliyorum fakat sınıflarınıza kavuşacağınız güzel günlere şimdi daha yakınız. O güne kadar bir yandan dinlenip bir yandan da bilgi ve farkındalıklarla ailenizle evde tecrübe edeceğiniz “Hayatın İçindeki Müfredat”ı keşfetmenizi çok önemsiyorum. Kitaplarla, belgesel ve kaliteli filmlerle her fırsatta eğlenerek kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin. Özlediğiniz; arkadaşlarınıza, sınıflarınıza, teneffüs aralarına bir an önce kavuşmanız en büyük arzum.  
Sağlık ve huzurla, güzel bir tatil dönemi dileyerek sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık