Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İlk Ders Zili Uzaktan Eğitimle Çaldı

İlk Ders Zili Uzaktan Eğitimle Çaldı

Öğrenciler bugün uzaktan eğitimle ders başı yaptı. Salgın sebebiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de yeni eğitim öğretim yılı uzaktan eğitimle başladı. 2019-2020 eğitim öğretim yılında, yüz yüze işlenemeyen ve öğrencilerin bir üst sınıfa hazırlık yapabilmesi amacıyla başlayan uzaktan eğitim 18 Eylüle kadar sürecek.
Okulları ziyaret ederek başlayan uzaktan eğitime ilişkin öğretmenlerle görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan “Tüm ülkemizle birlikte saat 9’da okunan İstiklal Marşı ile 2020/2021 eğitim öğretim yılı başladı. İlk etapta geçtiğimiz dönem yüz yüze işlenemeyen ve öğrencilerin bir üst sınıfta hazır bulunuşluk düzeylerini etkileyebilecek becerilerin güçlendirilmesine öncelik verilecek. Geçen döneme ait derslerin üst sınıflardaki konu ve kazanımlarına temel teşkil eden kazanımlar belirlenerek derslere ait programlar hazırlandı. İlgili kademe, sınıf ve ders adına göre bölümlenmiş programlar okullarımıza ulaştırıldı. 18 Eylüle kadar TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak tüm öğrencileri kapsayacak uzaktan eğitimin ardından hep birlikte yüz yüze eğitime geçeceğiz inşallah.” dedi.  
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek okulların koruyucu ve önleyici tedbirler çerçevesinde eğitim öğretime hazırlanmasında yoğun emek sarfeden eğitim camiasına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık