Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Gençlik Merkezi Teknoloji Fuarı’nın Gözdesi Oldular

Karaman Gençlik Merkezi Teknoloji Fuarı’nın Gözdesi Oldular

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na davet edilen Karaman Gençlik Merkezi tasarımcı ve el sanatları eğitmeni Emine Mümine Aydemir ve öğrencilerinin Sıfır Atık projesi kapsamında yaptığı masa lambası, denizkızı ve abajur çalışmaları katılımcılardan yoğun ilgi gördü. 
Fuarda, sıfır atık projesi kapsamında yaptıkları ürünlerin ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Aydemir, “Öncelikle Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün böyle bir organizasyona bizleri de davet ettiği ettikleri için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bizlerde böylesine büyük bir organizasyonda Karaman Gençlik Merkezi olarak Sıfır Atık projesi kapsamında yaptığımız ürünleri sergileme fırsatı bulduk. Özellikle ‘EMA’ adını verdiğimiz masa lambası çalışmamızda verimliliği, sanatı ve teknolojiyi bir arada kullanmaya çalıştık. Çivi, boru ve metal atıkları kullanarak yaptığımız masa lambamızı, öğrencilerimizden Ümmet Acun’un da büyük desteği ile şimdiki haline getirdik. Fuar alanında standımızı ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un özel ilgisi ise bizleri ayrıca mutlu etti. Türkiye Verimlilik Vakfı’nın katkılarıyla organize edilen ve 4 gün süren Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın son gününde ise ‘EMA’ isimli çalışmamızı Türkiye Verimlilik Vakfı Başkanı Cemalettin Kömürcü’ye hediye ettik” diye konuştu. 
Sıfır Atık projesi kapsamında yaptıkları çalışmalarla Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda farkındalık oluşturan tasarım ve el sanatları eğitmeni Emine Mümine Aydemir ve öğrencilerini tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Türkiye’de ve dünyada verimliliğin arttırılmasına katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesini, bu çalışmaların geniş kitlelere ulaştırılmasını ve verimlilik alanında farkındalığın artırılmasını amaçlayan ve 155 teknoloji firmasının yer aldığı fuarda Karaman Gençlik Merkezi olarak Sıfır Atık projesi kapsamında yaptığımız çalışmalarla yer aldık. Değerli eğitimcimiz ve öğrencilerinin verimliliği ve teknolojiyi bir araya getirdiği çalışmaların ilgi görmesi ve ulusal basında da yer alması bizleri gerçek anlamda mutlu etti. İnşallah atölyelerimiz de eğitimci ve öğrencilerimizle birlikte daha güzel eserler üreterek ilimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık