Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Karaman Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

 Karaman Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Olarak Osman GÜNGÖR atandı.

31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşen yönetim değişikliği nedeniyle Burhan ABAY görevini Osman GÜNGÖR’e teslim etti.

1988 yılında Karamanda doğmuş olan Osman GÜNGÖR Merkez Aşağı Akın köyündendir. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olduktan sonra iş hayatına İstanbul’da devam etmiştir. 2012-2013 yılları arasında Karaman İl Özel idaresinde Sulama ve Alt yapı Proje Mühendisi Olarak çalışan GÜNGÖR 2012 yılında Konya Çevre Mühendisliği Yüksek lisansına başlamış ve devam etmektedir.

Karaman Ülkü Ocakları Başkanı olarak görevi devraldıktan sonra yapacağı çalışmaları kısaca özetleyen GÜNGÖR ilk olarak Kanserle Mücadele Derneğinin ziyaretini makamında kabul etti.

Karamanda yetişen gençleri Ülkü sevdası erler haline getirerek hem sicili hem duruşuyla temiz bir gençlik yetiştirmek istediğini belirtip Müslümanlığı bir ibadet değil bir yaşam biçimi olarak hayata geçiren nesiller yetiştireceğini, Toplumda başlayan kültürel ve sosyal yozlaşmayla mücadele ederek Türk kültür ve sosyal yaşantısını kaybetmeden yaşayan nizami bir şekilde teşkilatlanmış, Ahlaklı, Bilinçli, Çalışkan gençler yetiştirerekçalışacaklarını söyleyen GÜNGÖR Ülkü Ocakları içerisinde yer alan yahut yeni katılan her genci; Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in bir emaneti olarak görüp onları İslamiyetinmücevherleri ile bezeyerek  birTürk gençliği yetiştireceklerini dile getirdi.







Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık