Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ Akademik Gelişimini Sürdürüyor

KMÜ Akademik Gelişimini Sürdürüyor

Üniversite Senatosunun teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun kararı ile KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Disiplinlerarası Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı kurularak bu anabilim dalına bağlı Yönetim Bilişim Sistemleri Tezli Yüksek Lisans ve Yönetim Bilişim Sistemleri Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programlarının açılması uygun görüldü. 
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, “Günümüz teknolojileri ile birlikte her yıl gelişen bilişim sektörünün alanında uzmanlaşmış ve deneyim kazanmış personel ihtiyacı da günden güne artmaktadır. Bu bakımdan yeni açtığımız yüksek lisans programlarının bu ihtiyaca dönük faydalı bir program olduğunu düşünüyoruz. KMÜ olarak yeni açılan Disiplinlerarası Yönetim Bilişim Sistemleri yüksek lisans programları sayesinde geniş bir alanda hizmet veren bilişim sektörüne yetişmiş elaman kazandırma gayretindeyiz. Bu vesileyle yeni kurulan anabilim dalı ve bu anabilim dalına bağlı olarak açılan yüksek lisans programlarının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık