Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ Öğrencileri Hatay’da Mehmetçikle Buluştu

KMÜ Öğrencileri Hatay’da Mehmetçikle Buluştu

Hatay'ın Hassa ilçesinde görev yapan ve operasyonlara katılan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarete öğrencilerin yanı sıra KMÜ personeli de katıldı.
“Mehmetçiğimiz istiklal ve istikbal mücadelesi veriyor”
İlim Hikmet Marifet Öğrenci Topluluğu Başkanı Fatma Coştu, “Mehmetçiğimiz yurtiçinde ve yurtdışında istiklal ve istikbal mücadelesi veriyor. Ülkemizin ve milletimizin istikbali olan biz gençler de Mehmetçiğimizin her zaman ve her yerde yanındayız. İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy, ‘Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez"  demiştir. Elhamdülillah ki bizim yüreklerimiz de toplu vuruyor.” şeklinde konuştu.
Fatma Coştu devamında, “Karaman’dan yola çıkan, özellikle gençleri temsil eden ilk kafile olmanın heyecanını ve gururunu her birlikte yaşadık. Bizlere bu fırsatı sunan başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’e ve üniversite yönetimine çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık