Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU'NDA MEZUNİYET TÖRENİ

KMÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU'NDA MEZUNİYET TÖRENİ

 Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Şahin ile üniversitenin akademik ve idari personeli, mezunlar ve aileleri katıldı. Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Şahin yaptığı açılış konuşmasında, Selçuk Üniversitesi döneminde kurulan Yüksekokulun 12. dönem mezunlarını verdiğini söyleyerek, “Bugün 57 öğrencimizin mezun olmasından büyük onur ve gurur duyuyorum" dedi. Prof. Dr. Şahin, en az mezunların aileleri kadar heyecanlı olduğunu ifade ederek, eğitim hayatları boyunca onların her birini kendi çocuğu gibi gördüğünü ifade ederek, "Okulumda 283 çocuğum var ve hepsini candan seviyor, hepsine ayrı değer veriyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Şahin, hemşire adayı öğrencilerinin her sahada güçlü ve kararlı adımlarla ilerleyerek, aldıkları eğitimi tecrübeye dönüştüreceklerine ve başarılı bir hayat süreceklerine inandığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından mezuniyet töreni son sınıf öğrencilerinin okul ve staj döneminde objektiflere yansıyan görüntülerinden oluşan slayt gösterisinin izlenmesiyle sona erdi.



Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık