Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ ve Kent Konseyinden Karaman İçin İşbirliği

KMÜ ve Kent Konseyinden Karaman İçin İşbirliği

Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Gerçek’in yanı sıra, Kent Vizyonu ve Hemşehrilik Bilinci Meclis Başkanı Hasan Özünal, Tarih Meclisi Başkanı Osman Ülkümen ve Sağlıklı Yaşam Meclis Başkanı Murat Ekiz’in de yer aldığı ziyarette Karaman için hazırlanan projeler ele alındı.  
“KMÜ’nün çalışmaları takdire şayan”
Karaman’a hizmet konusunda ildeki basın kuruluşlarının ve üniversitenin önemine değinen Başkan Hüseyin Gerçek “Üniversitemiz çalışmaları ile ilimiz ve bölgemize önemli katkılar sunuyor. Bizler de 40’a yakın projeyi meclislerimiz vasıtası ile hazırlayarak Karaman Belediyesine sunduk. Bu yıl da Türk Dil Bayramını Mayıs ayında, Türk Dünyası Şenliklerini de Ağustos ayında kutlamayı düşünüyoruz. Ayrıca Yunus Emre’yi Anma Törenlerini de üçüncü bir etkinlik olarak uygun bir tarihte icra etmeyi planlıyoruz. KMÜ’nün Türk Dil Bayramlarına takdire şayan bir katkı sunuyor.” dedi. 
“Üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazırız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Akgül ise şunları söyledi: “Karaman’a hizmet etme noktasında gerek akademik gerekse kurumlararası işbirliği anlamında itina ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimizde düzenlenecek olan tüm faaliyetlere de üniversite olarak bilimsel, akademik ve fiziki her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”
Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık