Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Kmü Yönetimi Öğrencileri Diplomalarını Kargo ile Gönderiyor

Kmü Yönetimi Öğrencileri Diplomalarını Kargo ile Gönderiyor

 KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yaptığı yazılı açıklamada, "Bak Bu Harika, Diplomam Kapıda" sloganıyla 2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren yürürlüğe koydukları yeni uygulamayla mezunları külfetten kurtardıklarını bildirdi.

Özellikle Karaman dışından üniversiteye gelen öğrencilerin illerinden ayrılmadan bilgisayar başından diplomalarını alabileceklerini ifade eden Gökmen, şunları kaydetti:

"Yeni uygulamayla kargo ile diplomalarını almak isteyen mezunlar http: //mezun.kmu.edu.tr   adresinden tüm işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Mezunlar sisteme öğrenci numarası ve şifre ile giriş yapıp iletişim bilgileri kısmındaki adres ve telefon bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra imzaladıkları, Diploma Talep Formu ve kimlik fotokopisini Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı adresine postayla gönderiyorlar. Belgelerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına posta ile ulaştıran mezunların talebi anında işleme alınıyor. Başkanlık tarafından online ilişik kesme işleminin yapılmasından sonra mezunların diplomaları en kısa sürede kargo ile adreslerine teslim ediliyor."

Bu uygulama sayesinde mezunları bürokratik aşamaları yaşamadan en hızlı ve en kolay şekilde diplomalarını alabileceklerini belirten Gökmen, "Üniversite yönetimi olarak öğrenci odaklı bir üniversite inşa etme gayretiyle çalışıyoruz. Kargo ile diploma uygulamamız da bu anlayışımızın bir sonucudur. Öğrencilerimize hizmet etmek ve onlara kolaylık sunmak bizleri sevindiriyor" dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık