Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’de Birimler Arası Spor Oyunları Başladı

KMÜ’de Birimler Arası Spor Oyunları Başladı

Spor Oyunlarının açılış törenine Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün yanı sıra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Cahit Suci ve sporcular katıldı. 
Rektör Akgül, ilk müsabakanın başlama vuruşunu yapmadan önce Spor Oyunlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Üniversitemizin akademik ve idari birimlerindeki personelimize yönelik düzenlenen Spor Oyunlarına katılan tüm takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Saygı, sevgi ve centilmenlik ruhu içinde geçeceğine inandığım müsabakaların aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi de pekiştireceğini düşünüyorum. Şimdiden tüm takımlarımız ve bireysel sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Spor müsabakalarında 9 futbol, 5 basketbol ve 6 voleybol takımı mücadele ederken satranç müsabakalarına 4, masa tenisine 16, kort tenisine ise 5 oyuncu katılacak.
Spor oyunları için ayrıntılı bilgi ve fikstüre http://sporsenlikleri.kmu.edu.tr  adresinden ulaşılabilir.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık