Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Milli Eğitimden Şube Müdürleri ile Maarif Müfettişine Veda Yemeği

Milli Eğitimden Şube Müdürleri ile Maarif Müfettişine Veda Yemeği

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Maarif Müfettişi Ercan Küçükler, Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaparken Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Şube Müdürü Hasan Topal ile Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaparken Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Haşim Tunca için veda yemeği programı düzenlendi.
Öğretmenevinde düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Maarif Müfettişleri katıldı.
“Önemli olan ayrıldığımız yerlerde hoş bir seda bırakabilmek”
Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, eğitim camiası içerisinde çalışan kişilerin ne zaman ve nerede kimlerle yollarının kesişeceğini bilmediğini belirtti. Kuntoğlu, “Devlet görevinde çalışma hayatımız süresince farklı şehirlerde çalışır, gittiğimiz yerlerde güzel dostluklar kurarız. Önemli olan ayrıldığımız yerlerde hoş bir seda bırakabilmek. Tabi ayrılıkların hem hüznü hem de sevinci var. Hüzün tarafı birlikte çalıştığımız arkadaşlardan ayrılıyor olmanızdır. Ayrılırken arkamızda güzel anılar bırakabilirsek sevinçli oluruz. Ayrılmış olduğunuz yerlerde hiçbir zaman kapıları sert kapatmamalıyız. Belki bir gün o kapıya dönme ihtimaliniz olur. Tayini çıkan arkadaşlarımdan memnun bir şekilde ayrılıyorum. İnşallah gittikleri yerlerde başarılı işlere imza atarlar. Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” diyerek konuşmasına son verdi.
“Gayet samimi ve güzel bir ortamda çalışma fırsatı buldum”
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Maarif Müfettişi Ercan Küçükler, Mevlüt Kuntoğlu ile çalışmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Küçükler, “Bu organizasyonu düzenlediğiniz ve bizlerle birlikte olduğunuz için başta Müdürümüz Sayın Mevlüt Kuntoğlu’na ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi veda konuşmaları zor olur. Gayet samimi ve güzel bir ortamda çalışma fırsatı buldum. Burada keyifle görev yaptım. Şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim iyi ki Karaman’da çalıştım. Ben şahsen Müdür Bey ile siz değerli arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan dolayı çok mutlu oldum. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun” dedi.
“Karaman benim için her zaman özel bir yer olarak kalacak”
Ardından konuşan Şube Müdürü Hasan Topal düzenlenen programdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na teşekkür etti. Okul Müdürlerinin çok iyi koşullarda görev yaptığının altını çizen Hasan Topal, “Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü okulları ve kurumlarıyla güçlü ve kapasitesi yüksek bir kurum. Karaman benim için her zaman özel bir yer olarak kalacak. Her yönetim kademesi için bizlere tecrübe kattı. Çalışma süresince başta Sayın Müdürümüz olmak üzere herkesten çok memnundum. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum arzum sizlerin de bana hakkınızı helal etmenizdir. Sizler gönlümde hoş bir seda olarak kalacaksınız” dedi.
“Sayın Müdürlümüzün bilgisinden, birikimden ve tecrübesinden her zaman istifade ettik”
Şube Müdürü Hasan Topal’ın konuşmasının ardından söz alan Haşim Tunca, “2013 yılı itibari ile başladığımız görevimizde Karaman için güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Sayın Müdürlümüzle çok kısa çalışmış olsak da onun bilgisinden, birikimden ve tecrübesinden her zaman istifade ettik. Allah hepinizden razı olsun. Allah birlikteliğimizi bozmasın. Güzel bir çalışma ortamında uyumlu bir şekilde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Program, yemek ikramı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun günün anısına vermiş olduğu plaket ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık