Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Öğretmen Eğitimi Ve Seminer Günleri Başlıklı Çalışmasıyla Devam Ediyor.

Öğretmen Eğitimi Ve Seminer Günleri Başlıklı Çalışmasıyla Devam Ediyor.

Projenin 2-6 Eylül 2019 tarihleri arasında seminer döneminde yapılan ‘Test Hazırlama Teknikleri’ne ilişkin çalışması Dr. Öğretim Üyesi Nedim Özdemir ve Dr. Öğretim Üyesi Kasım Karataş tarafından gerçekleştirildi. 
Her branştan katılımcı öğretmenlerin gönüllülük esasıyla yer aldığı çalışmanın ilki beş gün sürdü. İlk gün test hazırlama teknikleriyle ilgili yapılan bilgilendirme ve sunumların ardından öğretmenler zümrelere ayrılarak örnekler üzerinden uygulamalı soru yazma çalışmalarında bulundu. Daha sonra bu çalışmalar tek tek değerlendirilerek olması gereken ve eksikliklerle ilgili tespitler yapıldı.
Test Hazırlama Teknikleri başlıklı ilk çalışma sonrasında katılımcı öğretmenlere belgeleri verilerek Şube Müdürü Mehmet Balkaya tarafından sunumlarıyla çalışmayı destekleyen Dr. Öğretim Üyesi Nedim Özdemir ve Dr. Öğretim Üyesi Kasım Karataş’a hediye takdiminde bulunuldu.
Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri, 10-13 Eylül 2019 tarihlerinde Doç. Dr. İdris Nebi Uysal tarafından “Türkçe Dört Temel Becerinin Kazandırılması” ve 18-19 Eylül 2019 tarihlerinde de Doç. Dr. Ercenk Hamarat ile Dr. Öğretim Üyesi İsmet Kesen tarafından “Eğitime Dair Güncel Gelişmeler” konularıyla devam edecek.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık