Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Rektör Ak’tan Çiçek Yerine Bağış Ricası

Rektör Ak’tan Çiçek Yerine Bağış Ricası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 05 Şubat 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin yayımlanmasının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak görevine başladı. 

Bağışta Bulunanlar Adına KMÜ’de Fidan Dikilecek

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Namık Ak, kendisini tebrik etmek isteyenlerin çiçek göndermek yerine KMÜ Tarım Uygulama ve Araştırma Merkezi adına açılan TR020001200130900004000103 numaralı hesaba bağışta bulunmalarını istedi.

KMÜ Rektörü Ak, “Tebrik ziyaretleri sebebiyle üniversitemize gelecek olan misafirlerimizin ve gelemeyip çiçek, çelenk ve benzeri nezaket hediyeleri gönderecek olan dostlarımızın bunun yerine üniversitemiz bünyesinde hizmet vermekte olan Tarım Uygulama ve Araştırma Merkezi adına açılan hesaba bağışta bulunmalarını rica ediyorum. Böylece tebrik için gönderilen her bağışla üniversitemizde oluşturulacak olan Yunus Emre ve Türkçe Hatıra Ormanında kendileri adına bir fidan dikilecek.” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık