Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Türk Sanat Müziği Ses İcra Yarışması Düzenlenecek

Türk Sanat Müziği Ses İcra Yarışması Düzenlenecek

KMÜ Rektörlük Makamında düzenlenen imza töreninde Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan’ın yanı sıra KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cahit Suci de yer aldı. 
Rektör Prof. Dr. Akgül imza töreninin ardından protokolün hayırlı olmasını dileyerek, “Kültürümüzün bir ürünü olan, duygularımızı ve düşüncelerimizi en güzel biçimde dile getiren Türk sanat müziğimizin yayılıp yaşatılması, kuşaktan kuşağa taşınması için bu yarışmayı düzenlemeye karar verdik. Proje ortağımız olan Sudurağı Belediyesine ve proje destekçimiz Karaman Güzel Sanatlar Lisesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 
Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan ise şunları söyledi: “Gençlerimizin serbest zamanlarını bu tür kültürel etkinliklerle değerlendirmeleri ve bu alana ilgi duyan üniversite ve lise öğrencilerini bir araya getirmek en büyük amacımız. Protokolün her iki kurum ve öğrencilerimiz için faydalı olmasını temenni ediyorum.”
Başvurular 06-17 Mart 2020 tarihleri arasında
Karaman’daki ortaöğretim kurumlarında örgün eğitimlerini sürdüren öğrenciler ile KMÜ öğrencilerinin katılabileceği yarışma için 06 Mart Cuma günü başlayacak olan başvurular 17 Mart Salı günü sona erecek. Başvurular KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacak. 
Yarışmada dereceye giren öğrencilerden birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye ise bin TL ödül verilecek.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık