Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Veliler, Kitaplarını Okudukları Yazarlarla Buluştu

Veliler, Kitaplarını Okudukları Yazarlarla Buluştu

Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Fahri Meral’in eşi Zehra Meral Hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Okul Müdürü İbrahim Dağ açış konuşmasında kitap okuma alışkanlığı kazandırma ve bu alışkanlığı pekiştirmeye yönelik düzenledikleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Okul Müdürü Dağ, 175 velinin okuduğu ve ardından sınav yapılan Zekânı ve Hafızanı Geliştir kitabının yazarları Prof. Dr. Sefa Saygılı ve Yazar Ali Erkan Kavaklı ile Burhanettin Saygılı başkanlığında gerçekleştirilecek panelde velilerin yazarlarla birebir iletişime geçerek sorularına cevap bulabileceklerini ifade etti.
Ardından Dr. Sadık Ahmet İlkokulu öğretmenlerinden Burhanettin Saygılı’nın moderatörlüğünde Prof. Dr. Sefa Saygılı “Akıllı ve Zeki Çocuk Yetiştirmek” konulu, Araştırmacı Yazar Ali Erkan Kavaklı ise “Zeka ve Geliştirme Metotları” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.
Bireyin öğrenme çabası, azmi ve gelişme isteğinin daha önemli olduğunun belirtildiği programda zeka ve yeteneğe yapılan aşırı vurgunun başarısızlığa neden olabileceği anlatıldı. Sunumda beynin bilgi ile beslendiği söylenerek öğrenilen her bilgi ile beynin daha da geliştiği vurgulandı; ruhsal, duygusal, bedensel ve zihinsel zeka türlerine değinildi. Programda ayrıca Dr. Sadık Ahmet İlkokulu velilerinin yaşanmış hikayeleriyle bir araya getirdikleri,  basımı yapılan Velilerden İnciler kitabının tanıtımı yapıldı.
Program kitap okuma etkinliği ile ilgili velilere yönelik yapılan sınav sonucunun açıklanması ve hediye takdimi ile sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık