Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Zehra Meral, Engelli Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Zehra Meral, Engelli Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Karaman Valisi Sayın Fahri Meral’in eşi Hanımefendi Zehra Meral, Fatih Anadolu Lisesini ziyaret etti ve engelli öğrencilerin karnelerini dağıtarak karne heyecanlarına ortak oldu.
2018-2019 yılının eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Karaman’da özel eğitim, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 48 bin 395 öğrenci, bugün karne sevinci yaşadı.  Engelli öğrencileri okulunda ziyaret eden Hanımefendi Zehra Meral, karne sevinci yaşayan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.  
Fatih Anadolu Lisesinde gerçekleşen karne dağıtım törenine, Hanımefendi Zehra Meral, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Durmuş Sayaslan, Hanımefendi Zehra Meral ile Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt’a öğrenciler hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin okulda örnek kişiler olduğunu belirten Durmuş Sayaslan, öğrencilerin akademik anlamda da başarılı olduğunu söyledi. 
Ziyarette Hanımefendi Zehra Meral öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti. Ardından 9. sınıf öğrencisi Ali Doğukan Yüksel, 10. sınıf öğrencisi Fadime Kurt, 11. sınıf öğrencisi İbrahim Etem Yaşar ve 12. sınıf öğrencisi Ayşe Çetin karnelerini Hanımefendi Zehra Meral’den aldı. 
Karne sevinci yaşayan engelli öğrenciler ziyaretleri için Hanımefendi Zehra Meral ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt’a teşekkür ettiler. Karnelerini aldıkları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren öğrenciler tatilde arkadaşlarıyla vakit geçirip bol bol kitap okuyacaklarını söylediler.
Karne dağıtım töreni, engelli öğrencilere verilen hediyeler ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık