21 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Kombassan’a 4 Ödül

Kombassan’a 4 Ödül

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret borsası, Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile SKG İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri” programı Konya Dedeman otelde “Birlikte Konya’yız” sloganıyla gerçekleştirildi.
Törende, İstanbul Sanayi Odasının açıkladığı ilk bin şirket arasında yer alan Kombassan Holding’in dört şirketi de ödül aldı. Kombassan şirketlerinden, Kombassan Kağıt, Kompen, Komgıda, Komyapı’nın ödül aldığı programa, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın yanı sıra milletvekilleri, bürokratlar, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, iktidarları döneminde ülkenin büyümede hız kazandığını, Konya ve hinterlandının Türkiye’nin 2. Marmara Bölgesi olacağını sözlerine ekledi. Konyalı sanayicilerin dünyanın 4 bir yanına ihracat yapar hale geldiğini söyleyen Elvan, Konyalı iş adamlarını başarıları nedeniyle tebrik etti.
Program düzenleyicileri adına söz alan Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Konya’nın Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında 25 firma ile temsil edildiğini belirterek, Konya’ya bu gururu yaşatan şirketlere teşekkür etti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek konuşmasında, “hem işlerini büyüttüler hem de Konyamızın refah seviyesine, gelişime, işsizliğin azalmasına katkı yaptılar, hem de ülkemizin gelişime katkı yaptılar. Ben de şehrimiz adına Konya bölgemiz adına Konyalı iş adamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi
Kombassan holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin’de yaptığı açıklamada, Kombassan Grubunun 5 şirketiyle Türkiye’nin en büyük bin sanayi kuruluşu arasında yer aldığını, hem bu sayıyı, hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artırmak için farklı sektörlerde yer alan 18 şirket ve 32 tesisleriyle sürekli çalıştıklarını ifade etti. Şahin, ülkemizin son yıllarda yakaladığı güven ve istikrarın sanayi ve ekonomi için en önemli itici gücü oluşturduğunu vurgulayarak, ana amaçlarının, yurt içi ve dışında sürdürdükleri ticari faaliyetlerle ülkeye, ülke insanına ve özellikle paydaşlarına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Şahin, bu ödülleri tüm Kombassan ailesi adına aldıklarını ve başarıda emeği bulunan tüm yönetici ve çalışanları tebrik ettiğini söyledi. 
Kombassan firmalarından Kombassan Kağıt’ın ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin,  Kompen’in ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, Komgıda’nın ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, Komyapı’nın ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu üyesi Erol Kaya aldı.
Program sonunda ödül alanların toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

 

yukarı çık