Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

OSB’den ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek çağrısı

OSB’den ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek çağrısı

Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 100 bin lira bağışta bulunurken, tüm iş insanlarına da yardım kampanyasına destek vermeleri çağrısında bulundu. 
OSB Müdürlüğü binasında yardım kampanyasının başlatılmasıyla ilgili düzenlenen toplantıya, Karaman Valisi Fahri Meral, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

“Karamanlılar olarak, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz”
Karaman Valisi Fahri Meral, Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma kampanyasına Karamanlılar olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi. 
Organize Sanayi Müdürlüğümüzün önderliğinde kampanyaya destek toplantısı düzenledik diyen Vali Meral, “Kampanyanın başlatılmasının ardından bu güne kadar destek veren herkese ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemiz zor durumda kaldığında bu aziz millet her türlü fedakarlığı gösteriyor ve yardımda bulunuyor. Bu da bunun örneklerinden bir tanesidir. Allah böyle salgınları bütün insanlık için bir daha göstermesin diye dua ediyoruz” diye konuştu. 

“Kampanyaya 100 bin lira destekte bulundu”
Toplantıda konuşan Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" milli dayanışma kampanyasına her kesimden bağışlar yapıldı. Biz de Karaman OSB olarak yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında bir miktar belirleyeceğiz. Tüm dünyayı sarsan Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde de virüsle mücadele hem tıbbi, hem ekonomik, hem de sosyal yönleriyle devam ediyor. "Evde Kal" sloganlarıyla virüsün yayılması engellenmeye çalışılırken bir yandan da salgının ekonomi dünyasında etkilerinin en aza indirilmesi için çaba gösteriliyor. Bu anlamda verilen destekleri önemsiyoruz. Sanayi ve ekonomi çarkı tökezlerse bunun olumsuz neticesini milletçe hep beraber yaşarız. Personelimizin ve tüketicilerimizin sağlığı her şeyden önemli. Bizler şehrin sanayicileri olarak kendi firmalarımızda hat safahata koronavirüs tedbirleri alarak bu çarkı döndürmeye devam ediyoruz” dedi. 
Boynukalın, konuşmasının sonunda kendi firması adına 100 bin lira bağışta bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık