Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Saray Holdingten rekor bağış PAYLAŞ TWEETLE

Saray Holdingten rekor bağış PAYLAŞ  TWEETLE

Karaman'ın öncü kuruluşlarından Saray Holding Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' milli dayanışma kampanyasına 562 bin liralık destek verdi. Saray Holdingden yapılan açıklamada Kızılay ve sivil toplum kuruluşları aracılığı ile verilen desteklerin devam edeceği açıklandı.
 
Karaman'da sosyal sorumluluk projeleri ve hassas dönemlerde attığı adımlarla adından sıkça söz ettiren Saray Holding Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya çağrısının ardından kampanyaya katılan ilk kuruluşlardan oldu.
 
Saray Holdingden yapılan açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine Saray Holding üzerine düşeni yapmıştır. Bundan önce olduğumuz gibi bundan sonrada bu zorlu sürecin baş kahramanları olan sağlık personellerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zorlu süreç sona erene kadar Kızılay ve sivil toplum kuruluşları aracılığı ile destek kampanyalarımız devam edecektir. Saray ve Özdağ ailesi olarak Allah'tan milletimizi ve insanlığı koruması duası ile ifadelerine yer verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık