Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kadir Ateş Başyayla İlçe Başkan Adayı

Kadir Ateş Başyayla İlçe Başkan Adayı

Ak Parti Başyayla Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanı Abdülkadir Ateş, Ak Parti Teşkilatlarında başlayan, “yeni atılım dönemi” olarak nitelendirilen kongre sürecinde Ak Parti Başyayla İlçe Başkanlığı’na aday olacağını bildirdi. Ak Parti Teşkilatı’nın kuruluşundan itibaren, geçmiş dönemlerde üç dönem (aralıksız 10 yıl) ilçe başkanlığı görevinde bulunan Ateş, yapmış olduğu açıklamalarda şu demeçlerde bulundu:
 
“14 Ağustos 2001' de mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında kurulan partimiz için tarafıma ilçe teşkilatını kurma yetkisi verildi. Bize göre teşkilatın kuruluş  sürecinin sancılı geçtiği dönemde, yönetim kurulu üyeliğine  yazacak üye bulamazken , bu kutlu davanın yükünü omuzlarına alan kurucu yönetim kurulu üyelerimizin hakkı asla ödenemez. Bizler, kendi menfaatini ülke ve parti menfaatinin üstünde gören siyasetçiler olmadık inşaallah olmayacağız da. Bunu on yıllık ilçe başkanlığı görevinde bulunduğum dönemlerde, ilçe halkım ve geçmiş dönemlerdeki il başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz de iyi bilmektedir. Biz hiçbir zaman siyasi veya ekonomik rant uğruna bu dava yolunda yürümedik. Gerek ilçe başkanlığı yaptığım süre boyunca, gerekse sonraki dönemlerde hiçbir zaman bu davaya sırtımızı dönmedik. Hiçbir zaman Ak Parti’nin gerçek ideolojileri dışına çıkıp, partinin özüne zarar verebilecek bir davranışta bulunmadık. Bizler Genel Başkanımızın düsturuyla yetişmiş kişileriz. Dürüstlüğümüzden taviz vermedik; hiçbir zaman ulaşılamaz olmadık. Biz parti içerisinde müteahhitlik değil mücahitlik için varız.
 
16 Nisan’da gerçekleşen Anayasa Değişikliği Referandumu ' nda Ankara merkezli kurulan “Evet Destek Platformu”, yeni adıyla “Yeni Türkiye Platformu” yüksek istişare kurulu üyesi olarak, Platform kurucularıyla işbirliği içinde vatandaşlarımıza neden evet denilmesi gerektiği hususunda çalışmalar yaptık. Ülkemizin bekası açısından önem arz eden bu referandum çalışmalarının, teşkilatımız ve milli birlik ve beraberliğimiz açısından ne denli önemli olduğunun  farkında olarak ülkemiz için çalışmaya devam ettik. 2019 genel ve yerel seçimlerinin, bugüne kadar yapılan seçimlerden daha da önemli olacağı bilinciyle, kurulacak teşkilatların zemininin şimdiye kadar olandan daha sağlam olması gerektiği düşüncesindeyim.
 
Teşkilatımızın üç dönem kuralından dolayı devretmek zorunda kaldığım bu kutlu görevi tekrardan aynı heyecan ve kararlılıkla omuzlamak istiyorum. Önümüzdeki kongre sürecinde beni destekleyecek ve desteklemeyecek tüm hemşerilerime şimdiden şükranlarımı sunuyorum.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık