Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kişisel Gelişim Kursları Başladı

Kişisel Gelişim Kursları Başladı

Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurslara özellikle genç hanımlar ilgi gösterdi.
    Eğitime destekte sınır tanımayan Karaman Belediyesi, Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde hanımlara ücretsiz kurs veriyor. Bu kurslardan biri olan Kişisel Gelişim Kursu, 1 Kasım’dan itibaren eğitime başladı. Her hafta Cumartesi günleri 11.00 ve 13.00 saatleri arası düzenlenen kursun ilk dersinde; Siyahser İlköğretim Okulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmeni Sibel Demir tarafından, “İş Hayatında İletişim” konusu anlatıldı.
    Kursta öğrendikleri bilgilerin yaşamlarının her alanında kendilerine yardımcı olacağını ifade eden kursiyerler, böyle faydalı kursları kendileriyle buluşturdukları için Karaman Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söylediler.
    8 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 11.00 – 13.00 arası, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Habibe Çalışkan’ın “Ergenlik” başlığı altında devam edecek Kişisel Gelişim Kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımızın Mümine Hatun Kültür Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık