Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programı Düzenlendi

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programı Düzenlendi

10 Kasım için ilçemizde ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı.
Atamızın hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te, sirenler eşliğinde tüm ilçede yaşam durdu ve saygı duruşunda bulunuldu. Okunan İstiklal Marşıyla birlikte, bayraklar yarıya indirildi ve anıttaki tören sona erdi.
10 Kasım törenlerine, saat 09:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Ermenek Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirlerin okunması, video gösterimi ve akabinde oratoryo gösterilerinin ardından program son buldu.
Törene, İlçe Kaymakamımız, İlçe Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık